Úvod » Zápasy

Druhá podzimní výhra

publikováno 06.09.2017

Druhé kolo IV. třídy znamenalo opět vítězství domácích, tentokrát v poměru 5:3 s mužstvem Vracovic.

O prvním zářijovém víkendu se odehrálo již druhé kolo soutěže IV.třídy, kdy jsme na svém hřišti přivítali tým Vracovic.

Naše sestava se o proti minulému utkání proti Pravonínu "B" téměr nezměnila. Ještě než se pustíme ke stručné reportáži z utkání, tak bych chtěl vyzdvihnout účast na pátečním tréninku, který předcházel tomuto utkání.

Teď již k samotnému utkání. Na naši straně se během prvního poločasu naskytlo několik příležitostí pro skórování, avšak až střela z 23.minuty z kopaček Martina Švece zamířila do sítě. Do poločasové přestávky stihl správně zamířit ještě Jan Zvára a do kabin se šlo za stavu 2:0 pro nás. Ovšem, kdyby poločasový výsledek byl o trochu vyšší, tak se nikdo nemohl divit.

Druhý poločas se nám povedlo skórovat hned v úvodní minutě, kdy proběhla pěkná kombinaci mezi dvojící Švec Martin - Zvára Jan a druhý jménovaný dal na 3:0. V 58. minutě se prosadil střídající Švec Petr a v minutě 64. dokonal Jan Zvára svůj hattrick. Vše nasvědčovalo tomu, že se utkání dohraje v poklidu. Nicméně, opak byl pravdou. Poklidný závěr zhatilo mužstvo hostí, kdy se jim v rozmezí 10.minut povedlo upravit skóre na konečných 5:3.

Připsali jsme si tedy další 3 body do tabulky a zařadili jsme se na druhé místo za vedoucí mužstvo Libže o skóre. Začátek je tedy pro nás povedený.

Chtěl bych naše mužstvo pochválit za nasazení, je vidět, že všechny zatím fotbal baví, což dokazuje i účast jak na trénincích tak na zápasech. Snad ve stejné vlně budeme pokračovat i v utkání s Libouní, které odehrajeme v rámci 3.kolo na hřišti v Libouni od 17 hodin.

 

Výsledek zápasu:

SK Načeradec 5:3 (2:0)

Nastoupili: Špaček Michal - Hlinský, Sádovský, Špaček Marek, Čech - Nebřenský, Švec Martin, Zvára Jan, Belada - Smrčina, Zvára Stanislav:

Střídající: Švec Petr, Neckář, Janouš, Čermák

Góly: Zvára Jan 3x, Švec Martin, Švec Petr

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 4715
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • RECTA s.r.o.

Aktualita

Doma opět vítězně
V 5.kole jsme se na domácím hřišti utkali s celkem Vracovic...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz